Przykładowe menu:
Przyjęcie wariant I – 98 zł
2 rodzaje zupy (pół na pół)
II danie 2 rodzaje (pół na pół)
Ciasto mix
Kawa, herbata bez limitu
Soki, napoje gazowane, woda- 0,5 l na osobę
Impreza przewidywana jest na 3 -4 godziny
Przyjęcie wariant II – 160 zł
2 rodzaje zupy (pół na pół)
II danie 2 rodzaje (pół na pół)
3 przekąski do wyboru
2 sałatki do wyboru
Pieczywo, masło, marynaty
Ciasto mix
Owoce filetowane
Kawa, herbata bez limitu
Soki, napoje gazowane, woda- 0,5 l na osobę
Impreza przewidywana jest na 4- 5 godziny
Przyjęcie wariant III – 170 zł
2 rodzaje zupy (pół na pół)
II danie 2 rodzaje (pół na pół)
4 przekąski do wyboru
2 sałatki do wyboru
zupa
Pieczywo, masło,
Ciasto mix
Owoce filetowane
Kawa, herbata bez limitu
Soki, napoje gazowane, woda- 0,5 l na osobę
Impreza przewidywana jest na 5- 6 godzin.
Przyjęcie wariant IV – 184 zł
2 rodzaje zupy (pół na pół)
II danie 2 rodzaje (pół na pół)
5 przekąsek do wyboru
2 sałatki do wyboru
II danie
Pieczywo, masło, marynaty
Ciasto mix
Owoce filetowane
Kawa, herbata bez limitu
Soki, napoje gazowane, woda- 0,5 l na osobę
Impreza przewidywana jest na 6-7 godzin
Przyjęcie wariant V-216 zł
2 rodzaje zupy (pół na pół)
II danie 2 rodzaje (pół na pół)
6-7 przekąsek do wyboru
2-3 sałatki do wyboru
zupa
II danie z dodatkami (jedno do wyboru)
Pieczywo, masło, marynaty
Ciasto mix
Owoce filetowane
Napoje bez limitu: kawa, herbata, soki, napoje gazowane, woda
Impreza przewidziana jest na 7-9 godzin
Przykładowe menu:
Zupy
(dwie do wyboru-pół na pół):
Flaki wołowe
Esencjonalny rosół z domowym makaronem
Krem z zielonego groszku
Krem z grzybów leśnych
Francuzka zupa cebulowa
Węgierska zupa gulaszowa
Żurek staropolski z kiełbaską i jajkiem
Krem z pomidorów ze świeża bazylią
Barszczyk czerwony z pasztecikiem
Drugie dania
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem w sosie serowym
Pierś z indyka zapiekana z serem Mozzarella w sosie pomidorowym
Kieszonka ze schabu faszerowana pieczarkami, w sosie grzybowym
Roladka z karkówki zawijana z kiszonym ogórkiem i boczkiem
Ćwiartka kaczki z pieczonymi jabłkami i żurawiną
Roladki ze schabu z szynką i suszonymi pomidorami z sosem pieczeniowym
Pieczeń z indyka z sosem żurawinowym
Eskalopki ze schabu w sosie koperkowym
Schab po szwajcarsku zapiekany z ogórkiem i pieczarką
Polędwiczki wieprzowym w sosie kurkowym lub ziołowym
Kotlet schabowy
Kotlet devolaille
Dodatki
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Ziemniaki pieczone w cząstkach
Ziemniaki puree
Kluski śląskie
Mini marchewka z masełkiem na ciepło
Bukiet surówek
Wybór warzyw na parze
Przekąski
Schab po warszawsku w galarecie
Indyk w galarecie z winem malaga
Pomidory faszerowane pastą z indyka w kapeluszach
Półmiski mięs pieczonych oraz wędlin wiejskich
Deski serów z owocami winogron, orzechami oraz krakersami
Półmiski antypasti – z suszonymi wędlinami, różnymi serami i dodatkami
Różyczki z łososia wędzonego z musem serowo-chrzanowym
Rolada z tortilli, łososia wędzonego, szpinaku i serka
Łosoś w delikatnej galarecie
Befsztyk tatarski – serwowany podczas przyjęcia
Ryba faszerowana w delikatnej galarecie
Cygara z szynki konserwowej z pastą jajeczną
Tymbaliki z kurczaka z zielonym groszkiem i jajkiem
Ryba po grecku
Ryba po żydowsku – na słodko, z rodzynkami
Półmisek jaj faszerowanych
Śledzie w oleju z cebulą
Śledzie po meksykańsku
Sałatki
Sałatka z tuńczyka na sałacie z zielonymi oliwkami
Sałatka "Nicejska" z fasolką szparagową oraz jajkami przepiórczymi
Sałatka jarzynowa
Sałatka grecka z serem feta
Szefa kuchni z jajkiem, serem i szynką, sałatami oraz sosem
Sałatka brokułowa
Sałatka pieczarkowa
Sałatka Cezar
Pomidory po grecku
Dodatki:
Pieczywo różne
Marynaty
Masło
Desery
Ciasta domowe mix np. szarlotka, sernik, makowiec lub
Panna Cotta w gorącym sosem malinowym lub
Tiramisu w pucharku lub
Pucharek lodowy z owocami i bitą śmietaną
Owoce:
Filetowane na platerach
Napoje (bez limitu):
Soki owocowe, napoje gazowane, woda w dzbankach – stojące na stole
Kawa oraz herbata Lipton
Za dzieci od 3 do 10 lat płatne jest 50%
Dodatkowe opłaty
Do każdego rachunku będzie doliczony serwis w wysokości 10 %
Białe pokrowce na krzesła – 5 zł/sztuka
Tort – 80.00 zł./kg.
Wniesienie własnego tortu – 50 zł
Chlebek weselny – 70.00 zł./szt.
Wino musujące – 40.00 zł./butelka
Wódka wyborowa 0.5 l. – 55.00 zł./butelka
Włoskie wino białe oraz czerwone 0.7 l. – 55.00 zł. butelka
Własny alkohol – oplata korkowego – 10.00 zł./os. dorosła
Pakiet dań Premium- nowość!:
Zgodnie z Państwa sugestiami postanowiliśmy stworzyć pakiet dań z mniej popularnych
gatunków mięs. Wybór dań z tej pozycji wiąże się z dopłatą do wybranego przez Państwa
pakietu.
Filet z łososia w sosie cytrynowym – 10 zł dopłaty
Sznycel cielęcy po wiedeńsku( z cytrynką lub jajkiem sadzonym) – 10 zł dopłaty
Zraziki cielęce – 10 zł dopłaty
Pieczona pierś z gęsi – 10 zł dopłaty